KÖP & BESKÅDA finns på presstop!!!

I Acne papers senaste nummer finns ett av de vackraste jobben jag någonsin sett. Pudrigt, käsnlosamt och otroligt vackert!!!
Själv ska jag rama in min favoritbild, vilken är din?


Blixtar och dunder magiska under

I går kväll kom det ett galet väder här på Tegelstrand. Åska och blixtar slog mellan bergen och jag, Daniel, Johanna och Simon satt vid bryggan i Daniels bil och kollade. Sååå fashinerande... bilden nedan är inte den jag tog. Min kamera var inte lika snabb som blixen om man säger så. Jag filmade dock som jag kanske lägger upp senare.
Men blixtarna var i samma kaliber om man säger så:)
Myyyysigt och lite läskigt!

Sommar i Tegelstrand♥

Just nu har jag avnjutit en vecka av semester. Och det är 3 till om väntar.
Den kunde inte komma mer lägligt då jag kände mig ganska tom på inspiration och bara trött på stan helt enkelt. Men bara några dagar här i paradiset så har inspirationen kommit tillbaka och jag börjar bli utsövd. Det är så lite som behövs!
Igår kom min fina Simon hit och nu ska vi ha 3 fina veckor ihop. Vi ska bl a boka en resa till Spanien idag:) sen ska vi bara njuta av tegelstrand, havet och sova gott på vår knarriga mysiga vind. Efter det åker vi till Värmland och forstätter med avslappning, lite teater och annat kulturellt . Efter det blir det Spanien....längtar!!
Här kommer lite bilder från midsommar då vi var här i stugan.
Mer bilder från semestern kommer lite senare i juli antar jag...
Ha en mysig sommar alla!!!

RSS 2.0