Dröm Location

Fotografen Jan Jörnmark www.jornmark.se som är mer eller mindre besatt av ödsliga platser har lyckat hitta det här helt magiska slottet som är helt öde.
Slottet heter Chateau Miranda och ligger i Belgien.
Enligt Jan själv smyger tyvärr en vaktmästare runt och vaktar slottet för just fotografer och andra nyfikna människor.
Hade varit helt magiskt att få göra ett jobb där iaf om man är där på dagtid och mer än 10 personer.
Det ser inte helt oskydligt ut om man säger så. Sen skulle jag inte vilja träffa på den där vaktmästaren heller för den delen!

Oldies but goldies

Just nu sitter jag och letar inspirations material till näst kommande påltning. Samtidigt kollar jag tillbaka vad jag gjort tidigare och försöka hitta nya ideér så att jag inte fastnar och gör samma om och om igen.
För mig är det viktigt att utvecklas i min stil så målet för nästa plåtning är att göra något nytt och annorlunda fast med min touch på det såklart.
Eftersom sagor alltid har varit en av mina största inspirations källor så har jag just sett filmen Glasblåsarens barn, en fantastisk film med fantastiska kostymer.... Min Dröm just nu är att någon gång få vara kostymör för en saga som blir film. Kan knappt vänta att få se Tim Burtons Alice i underlandet som har premiär mars 2010.
ÄLSKAR KOSTYMERNA!Här är några gamla godingar som jag och fotografen Anna Malmberg plåtade för nästan exakt ett år sedan.
Efter att vi letat och letat efter en skön location i Stockholm som var ruff och sliten hittade vi ett hus som var helt öde. Det var ganska läskigt att ta sig in dit och känslan i huset var ganska läskig den med.
Men eftersom vi ville ha den känslan i bilderna passade det perfekt.


En Höst saga♥

Här är bilderna från en plåtning som jag gjorde med Nina Holma tidigare i höstas.
Bilderna är tagna här i Stockholm och alla som medverkade är
Photo: Nina Holma
Styling: Ida Persson
Makeup: Elva Ahlbin
Hair: Hanse Andersson
Model: Gabrielle / Elite Models
Location: Jens och perras studio/samt en av Stockholms alla fina parker.
Jag blev väldigt nöjd med allt! Alla var så jäkla grymma. Det är alltid lika kul att jobba med sköna kreativa människor. Det gör mig glad:) Nu är det dags att planera in nästa plåtning....RSS 2.0